OMELETT ER DEILIG

Å SPISE TIL EN GOD LUNSJ AV OG TIL

En av de eldste og mest utprøvde matretter er jo omelett. Kan du stille opp med en fluffy, smakfull omelett, da kan du imponere og servere til hvem det skal være.
Hos oss er tilbehøret ofte gravet ørret. Omeletten kan være  grei alene, men den fungerer jo så godt med varierende tilbehør og innhold.

Oppskrift for 2 pers

4    stk egg
4    ss vann
1    ts salt
1    ss margarin til steking     
6   ss revet hvitost  
Fyll  
Tomater og agurk, skinke og tomater eller sopp og tomater osv. 

Visp sammen egg, vann og salt. Hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser når den slippes i. Trekk røren inn mot midten, slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Legg på revet ost og skinke og brett den ene halvdelen over på den andre.
Hvelv omeletten over på tallerken, slik at undersiden kommer opp. Avkjøl den om du tenker å bruke den i matpakke.


PÅ ENKLESTE VIS

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?